Denna ansiktsbehandling passar verkligen till alla.
Vare sig du har matt, trött hud som behöver fräschas upp, har synliga rynkor och letar efter en behandling som hjälper med hudföryngring eller lider av acne och tilltäppta porer så är HydraFacial behandlingen alldeles utmärkt för att förbättra din hud.
Den är idealisk för alla hudtyper och ålder och är mycket effektivt för att förbättra den allmänna hudhälsan samt motverka existerande tillstånd.
En Hydrafacial behandling är fördelaktig för allas hudbehov inklusive:

  • Fina linjer och rynkor.
  • Förstorade porer.
  • Ojämn hudstruktur.
  • Missfärgningar och ojämn hudton.
  • Trött, matt och glanslös hud.
  • Känslig hud och rodnad.
  • Tilltäppta porer, pormaskar och whiteheads.
  • Fet hud och acne

Hydrafacial ansiktsbehandling är skönsam men ändå grundlig behandling som fungerar för olika typer och problem samt kan dessutom anpassas för att ta itu ännu bättre med var kunds specifika hudbehov.
Det är en fantastisk behandling som ger dig möjlighet att få känna din nya hälsosammare hy.

Hydrafacial görs genom att följa vissa steg som ser till att alla område behandlas;

Rengöring & exfoliering: Huden rengörs grundligt, allt eventuellt smink tas bort och det gamla lagret av huden avlägsnas.

Kemisk peeling eller en annan tip av professionell peeling anpassad för hudtyp- hjälper till att ta bort och upplösa kvarliggande smuts och gamla celler.

Portömning & återfuktning: Beröende på vilken tip av våra Hydrafacial behandlingar valde du (80 min ingår portömning).
Smuts och annat som blockerar porerna extraheras på ett smärtfritt sätt i kombination men klassisk portömning vid behov. Samtidigt vårdas huden med återfuktande produkter, anti-age produkter eller anpassade produkter till hudtypen.

Beskyddande & omhändertagande: Huden blir genomsyrad med antioxidanter och peptider som ger dig ett glow och förebygger hudproblem. Eftersom allt som blockerar porerna har tagits bort är serumen särskilt effektiva och kan sjunka djupt in i huden och verka till full potential.

Till skillnad från många andra grundliga behandlingar så är huden heller inte irriterad efter och ingen återhämtningsperiod krävs.

 Hydradermabrasion är en behandling som använder kristaller eller diamant för att slipa bort det yttersta lagret av hud och använder samtidigt en vätska som städar bort smuts. Hydrafacial använder en unik formula av flertal steg för att exfoliera, portömma, återfukta och ge näring åt huden som gör en djupt resultat och hjälper huden att producera kollagen i 3-4 veckor efter behandlingen.