FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Varje vara anges med pris inklusive moms.

I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar eller prisjusteringar.


Frakt och leverans

Leveranstid 2-5 arbetsdagar till närmsta PostNord ombud. Vi packar och skickar varor måndag-fredag.

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-.


Ångerrätt

Vid köp av varor i vår webbutik har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Produkterna måste skickas tillbaka till oss plomberade och oöppnade i originalförpackning för att vi ska kunna godkänna returen. Returer sker på din egen bekostnad och du behöver skicka tillbaka det som företagspaket.


Reklamation

Skulle det vara fel på produkten du fått eller om du fått fel vara/antal ber vi dig att kontakta oss omgående dock senast inom 2 dagar så att vi kan rätta till felet.Användarvillkor

Vi reserverar oss för fel i prismärkningen, artikelinformationen och förbehåller oss rätten till prisändringar.


KMT ekologiska produkter är parabenfria vilket gör att utgångs/best före datum är kortare än hos andra icke ekologiska och naturliga produkter. Fråga oss gärna om du har några funderingar.

Det är rekommenderat att använda en ekologisk produkt inom tre månader efter produkten öppnades.