FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Vänligen notera att uteblivet besök, återbud mindre än 24 timmar innan behandlingen eller efter kl.08.00 samma dag vid förkylningen eller insjuknande debiteras med hela beloppet av beställd behandling. 

Frakt och leverans

Leveranstid 2-5 arbetsdagar till närmsta PostNord ombud. Vi packar och skickar varor måndag-fredag.
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-.

Ångerrätt

Vid köp av varor i vår webbutik har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt. Produkterna måste skickas tillbaka till oss plomberade och oöppnade i originalförpackning för att vi ska kunna godkänna returen. Returer sker på din egen bekostnad och du behöver skicka tillbaka det som företagspaket.

Reklamation

Skulle det vara fel på produkten du fått eller om du fått fel vara/antal ber vi dig att kontakta oss omgående dock senast inom 2 dagar så att vi kan rätta till felet.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar, produktförändringar eller prisjusteringar.