Bigift-en gift från naturen

18.06.2023

Det är känt att bigift hjälper mot inflammatoriska tillstånd och ökar blodets mikrocirkulation 200 gånger, men det fungerar också som naturlig botox, då den stramar upp huden i ansiktet, "stryker" rynkor och stimulerar kollagenproduktionen...


Agronom Tvrtko Matijević har med kärlek till biodling skapat en innovativ teknik för utvinning av bigift och implementerade den i BeeVenom touch varumärket som erövrar världsmarknaden: dess krämer sägs föryngra bättre och den är mer naturligt än botox.


SJÄLVA NAMNET PÅ VARUMÄRKET BÄR SIN KRAFTFULLA BETYDELSE - VAD ÄR BEEVENOM-PREPARAT OCH VARFÖR ÄR BIGIFT SÅ VÄRDEFULLT?


Bigift har varit känt över hela världen sedan urminnes tider. Låt oss säga att bigiftet som produceras i världen innehåller 45-55 % melittin, medan vårt BeeVenom bigift som producerats med våran teknik, där inga bin kom till skada vid något tillfälle, innehåller 70 % melittin!


Melitin är ett protein som är ansvarigt för alla fördelar med bigift, och det är känt över hela världen att det exempelvis förstör HIV-viruset i cellerna och mot den mest aggressiva bröstcancern. Det hjälper också mot de inflammatoriska tillstånd och ökar blodets mikrocirkulation 200 gånger. Det är också känt att personer som lider av multipel skleros och artrit går direkt till sticken av levande bin eftersom det avsevärt lindrar symtomen (apiterapi), därför gjorde BeeVenom den första BeeVenom touch massagekräm för just dessa personer. Det finns ca 12 bistick i en av våra massagekrämer. Dessutom är det bevisat att bigift fungerar som naturlig botox, eftersom det stramar upp huden i ansiktet, "stryker" rynkor och stimulerar produktionen av kollagen.


BEEVENOM TOUCH HAR REDAN BLIVIT UPPMÄRKSAMMAD FÖR SIN KVALITÉ, AV BÅDE PROFFS OCH KUNDER.


Produkterna är olika i ett av de viktigaste segmenten i krämerna, det vill säga att vi har bigift, som har den överlägset högsta kvalitén på marknaden, som ingår i krämerna. Det finns också en annan mycket viktig sak, som är att i krämen måste ha en bärare som framgångsrikt kommer penetrera giftet genom hudcellerna. Vilket innebär att det mesta av giftet inte hamnar på huden. Idag har ingen annan av bigiftkrämerna detta förutom vår. Människor som använder BeeVenom touch-krämer känner sig lättade och resultatet syns redan efter första appliceringen av någon utav våra produkter. Alla våra krämer finns att köpa här på vår webbshop www.lyxforhuden.se


"Världsmärken har bigift på 45-55%, BeeVenom på 70%!"

www.beevenomtouch.se