Naglar

16.10.2022

Och så är jag på gång igen! 

Året 2012 var min vardag baserad på att vara en nagelteknolog på mer än heltid, ca 15 timmar om dagen och har på helgerna deltagit i många nagelkurser och utbildningar som jag både har gått och varit tränare på.
Inga andra behandlingar hade jag tid för. Jag hade samtidigt svårt att välja mellan mina redan befintliga kunder. Det starka innehållet och de långa arbetsdagarna ledde till att jag tog ett svårt beslut och bestämde mig för att sluta jobba med gelnaglar, efter att jag har jobbat som nagelteknolog i mer än 10 år.

 
Åren efter detta, blev jag ganska ledsen när jag tänkte på att jag aldrig mer kommer jobba med naglar eller ha så fina gelnaglar som jag hade då.


Men sen förändrades lite grejer.En 18 åring hemma som ville så gärna ha naglar, fick mamma att börja fundera. Som mamma fick jag panik när jag tänkte på att hennes naglar kommer förstöras och att hon kommer få massa farliga ingredienser som de billiga gel produkterna oftast innehåller.


...och så börjar det...


LCN- ett fantastiskt tyskt märke som har genom åren byggt mycket säkrare och bättre gel som har både en vegansk linje och en linje för allergiker med en hel del produkter som inte innehåller acid. De har en biogel och en gel med keratin. De har även en anti-age gel för naglar.
Ja, de är en del dyrare men har en europeisk produktion, de är säkrare för hälsan och de följer alla kvalitetsstandarder. Det vill jag jobba med!


Den här gången jobbar jag för fullt med alla mina andra behandlingar som hudterapeut och kosmetolog. Jag kommer att jobba med naglar men ha ett begränsat antal kunder. 

Varmt välkomna, nu kör vi!


LCN GELS ARE THE NUMBER 1

- LCN är "Made in Germany"

- LCN har mer än 30 års erfarenhet

- LCN utvecklades med kända kemister och professionella terapeuter

- LCN överensstämmer 100% till Europeiska kosmetikaförordningen

- LCN uppfyller högsta möjliga grad i säkerhet för terapeuter och kunder

- LCN erbjuder den rätta lösningen för varje nageltyp

- LCN uppfyller en optimal biokompatibilitet

- LCN står för innovation och trendigt

- LCN har fått flera utmärkelser