Serum- en räddning för våran hy

10.03.2023

Huden, som är vårt största organ, utsätts dagligen för olika utmaningar. Huden berättar vår levnadshistoria och visar alla våra styrkor och svagheter. Huden visar hur vi äter, hur snabbt vi åldras, mängden stress och mycket mer. Speciellt huden i ansiktet, som är mest utsatt för all yttre påverkan, både väder och vind, samt våra inre förhållande, vilka reflekteras på huden och kräver anpassad och naturlig vård. För att hudvården ska bli komplett är det nödvändigt att använda flera olika kosmetiska produkter. Jag rekommenderar naturliga, gärna ekologiska produkter från samma tillverkare. För ansiktshudvård, vare sig det är gammal, ung, problematisk, uttorkad, fet eller torr hy, behöver du förutom ansiktskräm, (som ska vara speciellt anpassad för natten och speciellt anpassad för dagen) en koncentrerad vård som är inriktad för hudtypen, dess ålder och problem. Det är precis vad Serum används för.


Serum innehåller en hög koncentration av aktiva substanser som återställer elasticiteten och lystern till din hud och på kort tid minskar rynkor, akne och andra synliga problem, beroende på hudtyp. De mest kända och utbredda är oljeserum, som kan vara av olika slag och baserade på olika oljor, vitaminer och hyaluronsyra och andra aktiva ingredienser. På KMT prioriterar vi uteslutande naturliga och ekologiska ingredienser, vi undviker syntetiska dofter och syntetiskt framställda råvaror i allmänhet, och med ledning av denna idé utformade vi formuleringen av oljeserum för fet och känslig hud, samt för torr och mogen hud.


Vårt serum för fet hud består av högkvalitativa, snabbabsorberande ekologiska vegetabiliska oljor, nämligen druvkärneolja, som är den starkaste källan till E-vitamin i naturen, korrigerar ojämnheter i huden och har en anti-aging effekt, sedan kallpressad hasselnöt kärnolja, som absorberas mycket snabbt i huden och har en gynnsam effekt på problematisk fet hud. Det finns kombinationer av vitamin A, B och E, aloe vera gel och squalan och ett naturligt alternativ till retinol - bakuchiol.


Serum för torr hud innehåller en kombination av anti-age växtoljeextrakt (serum, vindruvor, aprikos), vitaminkomplex, retinol och sqalan, med ekologisk kamomillolja, och är speciellt avsedd för djupvård av torr och mogen hud. Varje serum måste, för att det ska ge bästa effekt, appliceras på rengjord hud i ansikte, hals och dekolletage.

Ta några droppar serumet runt ögon, kinder, hals och dekolletage och mellan ögonbrynen och massera in det i huden med lätta cirkulära rörelser utåt. Efter serumet, beroende på hudtyp, appliceras en fuktgivande kräm i ansiktet. Det är mest praktiskt att använda serumet på morgonen innan du applicerar dagkrämen.


Efter 14 dagars användning kommer hudtonen att bli synligt bättre, hudtonen får en naturlig lyster och elasticitet och rynkor blir grundare.