Svart guld från naturen-pumpafröbalm

15.03.2023

En balm gjord av ren pumpaolja med jojoba, skiljer sig redan från andra på grund av sin mörk gröna färg. Färgen på denna produkt kommer från pumpafröolja, huvudingrediensen i hela Different KMT:s exklusiva kollektion. Detta universella balsam kan användas på alla delar av kroppen - från skyddande vård av läppar, skadad hud på händer till spruckna hälar men framförallt som vi skriver vidare i texten som en fantastisk anti-age produkt.

Förutom pumpaolja, med rätta kallad kontinentalt svart guld, innehåller salvan även eteriska oljor av mynta, apelsin och hedblomster, vilka kommer att ta hand om din hud och bli en speciell upplevelse på grund av den behagliga doften... Balmen, liksom hela Different-kollektionen, kännetecknas av ingredienser från ekologisk odling och produkterna, liksom hela KMT-sortimentet, ha ett ekologiskt certifikat.

Different pumpafrö balm är utmärkt som nattvård i ansiktet för mogen och torr hy eftersom den möjliggör fullständig förnyelse av trött hud på ansiktet och området runt ögonen, halsen och dekolletage. Det är också en fantastisk produkt då den skyddar huden i tuffa klimat och ger huden en fin glans och även färg. Kort sagt - en härlig anti-age produkt som är ett måste för en hälsosam livsstil.